Perkrahe fushaten tone

Mirëserdhët në platformën interaktive të edukimit për votuesit për herë të parë. Ky portal interneti synon që të informojë të rinjtë dhe këdo tjetër mbi sistemin zgjedhor, të drejtat dhe detyrimet e votuesit, por gjithashtu mund të shërbejë si një burim i mëtejshëm i edukimit qytetar mbi demokracinë, sistemet politike, organizimin e shtetit dhe funksionimin e institucioneve më të rëndësishme të vendit. Ushtrimet dhe testet praktike, do t'iu ndihmojnë që të provoni njohuritë e fituara dhe të evitoni gabimet në qendrën e votimit në zgjedhjet e ardhshme. Portali online mundësohet në kuadër të fushatës së ndërgjegjësimit të votuesve për herë, të zbatuar nga Akademia e Studimeve Politike dhe të financuar nga Këshilli i Evropës dhe Ambasada e Zvicrës në Tiranë.

VOTO TANI

Eksperienca e nje procesi votimi. Te gjitha etapat dhe veprimet, cfare ndodh brenda qendres se votimit.

Dhe testimi yne i njohurive per te gjithe procesin